Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Seyyal TANIR
Seyyal TANIR

KELİMELERİN DE DİLİ TUTULUR

Yorum

KELİMELERİN DE DİLİ TUTULUR

( 3 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

855

Okunma

KELİMELERİN DE DİLİ TUTULUR

KELİMELERİN DE DİLİ TUTULUR

Kelimelerin de dili tutulur bazen,
Cümle kurmaya yetmez sözcüklerin..

Seyyal Tanır /09.06.2021

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kelimelerin de dili tutulur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kelimelerin de dili tutulur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KELİMELERİN DE DİLİ TUTULUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
uytun
uytun, @uytun
10.6.2021 14:56:01
Şiirleşir nefesin imge denizinde yüzen
Hüzün damlasına dönüşür en masum gülücüklerin

Saygı ile
Necmettin YİĞİT
Necmettin YİĞİT, @necmettinyigit
10.6.2021 14:44:35
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL