Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
egece
egece

SEVMEK KİM,BİZ KİM!

Yorum

SEVMEK KİM,BİZ KİM!

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1009

Okunma

SEVMEK KİM,BİZ KİM!

SEVMEK KİM,BİZ KİM!

Sevdim,sevdiğim gibi sevilmedim,
Dilimde hep sevgi,sevgilim,
İnanma,bunların hepsi filim,
Sevmek kim,biz kim!

Biz,cilveli hayatta cilvesiz,
Dışı masum görünen,içi edepsiz,
Rüzgarların önünde yaprak örneği;kimsesiz,
Oldum olası böyle,
Sevmek kim,biz kim’
SAVAŞ YAVUZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmek kim,biz kim! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmek kim,biz kim! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMEK KİM,BİZ KİM! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Zine
Zine, @zine
6.8.2008 22:34:10
sevmek kim biz kim....?????????????

haklı bir cümle değil .......

sevmek nedir bilirim sevgisizliği yalanla sevgi diye gösteren budala kalp resmini insan tipini de bilirim.........
değişken bir durumdur ve bu tabir haksızdır............

emeğinize sağlık.........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL