Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
evren ve ben
evren ve ben

acı ile yaşamak 723

Yorum

acı ile yaşamak 723

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

679

Okunma

acı ile yaşamak 723

her insanın kendine göre
acısı derdi unutmak istediği
halde unutamadıkları
sırları vardır
istesede istemesede
hayatı acı ile yaşamak zordur
bazı zaman korkularımız
ile cesaret edip yüzleşiriz
bazende korkularımız
ile yüzleşme cesaretini
kendimizde bulamayız
bu durum bazen bir insanı
intihara sürükler
acı ile yaşamak
zor gelir bir insana
ölüm son çaremidir bir insan için
ölüm hiç bir zaman
son çare olmamalıdır
bir insan için
peki o halde ne yapmalıdır insan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Acı ile yaşamak 723 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acı ile yaşamak 723 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
acı ile yaşamak 723 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL