Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
sahbeyit
sahbeyit

YILDIZ KESİĞİ I

Yorum

YILDIZ KESİĞİ I

( 8 kişi )

2

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

551

Okunma

YILDIZ KESİĞİ I

bir çiçeğin suya değiyor umudu
ve bütün şiirler
sana dair bir umut oluyor
bir demet gün ışığı gelip konuyor saçlarına
ve sen
bir çiçeğe verip rengini tel tel
içimin karanlığında
bir düş oluyorsun

gelip konuyor omuzuna sitare
bir buselik mutluluk oluyor
dudaklarımda adın
oysa hiçbir şehre
düşmüyor gölgen

sen
bir çiçeğe verip kokunu
bir yıldız saklıyorsun gözlerinde
gözlerin bir damla su

şimdi
bütün renkleri çiçeklerin sen...
şimdi bütün yıldızlar gözlerin...


FATİH ŞAHİN IŞIK

ŞAHBEYİT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Yıldız kesiği ı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıldız kesiği ı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YILDIZ KESİĞİ I şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
17.3.2021 16:01:44
5 puan verdi

Yüreğine emeğine sağlık
________________________________Selamlar
Evvel
Evvel, @kuskun-cicegim
17.3.2021 00:36:45
Yıldız Kesiği, seri halinde gidecek gibi .

Pek beğendim .
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL