Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ve
Veli Pan

Aynadaki Adam

Yorum

Aynadaki Adam

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

366

Okunma

Aynadaki Adam

Bu sabah başka gördüm kendimi aynada
Ne zaman ağardı bu saçlar benzim solmada
Daha dün gibi nasıl canlı bakardım dünyaya
Anlımda oluşan çizgiler gözükür oldu bana
Konuşmaya başladım aynadaki adamla
Arkadaş seni bu hala sokanı anlatsana
Durakladı dünya durdu o anda
Cevabı beklerken gözüm takılı kaldı aynaya
Sanki başladı yaşadıklarını anlatmaya
Diyordu o vefasız hep aklımda
Konuştukça konuştu adam aynada
Acıdım aynadaki adama
Çok çile çekmiş baksana
Allah benzetmesin kimseyi bu adama
Düşürmesin kimseyi onunki gibi vefasıza
Üzülüyorum yine de aynadaki adama

Veli PAN 15.09.2020



Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aynadaki adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aynadaki adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aynadaki Adam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
9.2.2021 14:26:45
5 puan verdi
AYNADAKİ ADAM şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL