Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
SEDAT KESİM
SEDAT KESİM

SOKAĞIMA KAR YAĞIYOR

Yorum

SOKAĞIMA KAR YAĞIYOR

( 7 kişi )

2

Yorum

9

Beğeni

4,9

Puan

704

Okunma

SOKAĞIMA KAR YAĞIYOR

SOKAĞIMA KAR YAĞIYOR

Sokağıma kar yağıyor
Camlarım buğulanmış
Ellerinle şöyle bir çay demle bana
İçim üşümüş...

Sedat Kesim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

86% (6)

4.0

14% (1)

Sokağıma kar yağıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sokağıma kar yağıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SOKAĞIMA KAR YAĞIYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
18.1.2021 16:17:08
5 puan verdi
Bu güzel şiirin şairini yürekten tebrik ediyorum.

Kaleminize gönlünüze sağlık.
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
18.1.2021 11:42:52
5 puan verdi
Kısa ve anlamlı dörtlüğünü kutluyorum kalemin daim olsun kal sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL