Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Yusuf İşbitirici
Yusuf İşbitirici

Seni Sevmeyi Seçtim Ben

Yorum

Seni Sevmeyi Seçtim Ben

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1051

Okunma

Seni Sevmeyi Seçtim Ben


Gözlerinde kaybolmayı,
Sözlerinle vurulmayı,
Geceler boyu ağlamayı seçtim.

Bitti dediğim o anda
Gecenin en karanlığında,
Gitsen bile hala yanımda olmanı seçtim...

Hayalini seçtim,
Hayalinle uyumayı,
Geceler boyu hayaline sarılıp ağlamayı seçtim...

Senden bir haber sensiz yaşamayı seçtim
Adını anmamayı
Bir daha aklımın ucundan bile geçirmemeyi seçtim
En zor olanı ve en kolayı seçdim.

Yatağıma yattığımda seni düşünmeyi,
Uykudan kalktığımda ise seni görmeyi seçtim...
Ağlamayı seçdim saatlerce
Hayalini hayal etmeyi seçtim,
Hayalini yanımda gördüğüm her anda ise
Geceler boyu hayalinle sevişmeyi seçtim...

Yusuf İŞBİTİRİCİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni sevmeyi seçtim ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sevmeyi seçtim ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni Sevmeyi Seçtim Ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Makman
Makman, @makman
28.7.2008 23:05:07
İlk üçlükte ''seçdim'' sonrakilerde ''seçtim'' demişsiniz. Niye? Daha sonraki üçlüklerde de ''seçdim'' var. Hangisi doğru sizce?
Bir karar verin artık. Biz sıkıldık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL