Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ca
candost63

YOLUNDA KOR OLMAK

Yorum

YOLUNDA KOR OLMAK

( 3 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

578

Okunma

YOLUNDA KOR OLMAK

gitmelere saklandım
sığamadım
gelmelere sığındım
kayboldum
yüreğimi koydum yoluna
kor oldum

kor halimden
hissettim
yine sen kokuyor
dizelerim, her şeyim

geçmişime gittim
bilinmediklerin içinde
yine oradasın

şimdiye geldim
şuracıkta yancağızımdasın
kaybettiğim geleceğime gittim
kaybettiğim diyemeyeceğimsin

tüm zamanlardan soyutladım
adını koydum
umudumsun!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yolunda kor olmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yolunda kor olmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOLUNDA KOR OLMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
10.1.2021 13:31:39
5 puan verdi
YOLUNDA KOR OLMAK

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL