Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Şair Amca
Şair Amca

SENSİZLİĞİNDE BENLİĞİM YOK

Yorum

SENSİZLİĞİNDE BENLİĞİM YOK

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

495

Okunma

SENSİZLİĞİNDE BENLİĞİM YOK

SENSİZLİĞİNDE BENLİĞİM YOK

NE DİYOR ŞAİR AMCA

KARANLIĞIMDA GÜNEŞİM

DARLIĞIMDA NEFESİM

HÜZNÜMDE SEVİNCİM

YOKLUĞUNDA BENLİĞİM

YOK..........CAN

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sensizliğinde benliğim yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensizliğinde benliğim yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENSİZLİĞİNDE BENLİĞİM YOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL