Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
duyguseliozan
duyguseliozan

Dünya Cehennemi

Yorum

Dünya Cehennemi

( 2 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

472

Okunma

Dünya Cehennemi

Dünya Cehennemi



Uzak bir yerdeyim.
Kulaklar sağır,
Gözler kör.

Uzak bir yerdeyim,
Ne sesimi duy,
Ne halimi sor;
Cehennemin dibi gibi bir yer.

Ama hâlâ yer yüzündeyim.
Cenneti de
Cehennemi de
Uzakta arama, dünyada gör!


DUYGUSELIOZAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dünya cehennemi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünya cehennemi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dünya Cehennemi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL