Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
evren ve ben
evren ve ben

VATANIMI MÜDAFAA ETMEK

Yorum

VATANIMI MÜDAFAA ETMEK

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

428

Okunma

VATANIMI MÜDAFAA ETMEK

GÖZLERİM HEDEFTE
ELİMDE SİLAH TETİKTEYİM
NÖBETTEYİM BURADA
ŞEMDİNLİNİN DAĞLARI
OVALARI KARŞIMDA
KAR YAĞMAYA BAŞLADI ANİDEN
LAPALAPA YAĞIYOR KAR
GÖZ GÖZÜ GÖRMEZ OLDU ADETA
PARMAKLARIM SOĞUKTAN DONSADA
YİNEDE BIRAKMAM SİLAHIMI ELLERİMDEN
HAVA BUZ GİBİ SOĞUK OLSUN
LAPA LAPA KAR YAĞISIN
YİNEDE NÖBETTEYİM BURADA
VATAN SAĞOLSUN YETER
BOYDAN BOYA SINIR VAR ÖNÜMDE
BULUNDUĞUM BU YERDE
GÖREVİM CANI PAHASINA
VATANIMI BAYRAĞIMI HALKIMI
KORUYUP KOLLAMAK
VATANIMI MÜDAFAA ETMEK

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vatanımı müdafaa etmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vatanımı müdafaa etmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VATANIMI MÜDAFAA ETMEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL