Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
UFUK AKALIN
UFUK AKALIN

Yağmurun Türküsünde

Yorum

Yağmurun Türküsünde

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

398

Okunma

Yağmurun Türküsünde

Günün sonunda bir kitabın göğsüne yasladığımda başımı
çeviririm sayfalarını
ağaç kokar
toprak kokar
kimi zaman da annem
içime çekerim hepsini
sonra bir limana uğrarım
mavi ıssız
hesapsız bir liman tıpkı çocukluğum gibi
Günün sonunda bir kitabın göğsüne yasladığımda başımı
çeviririm sayfalarını
kimi naif kimi hain adamlar
beni hiç aldatmazlar
Günün sonunda bir kitabın göğsüne yasladığımda başımı
yeni ufuklara doğru
ağır ağır yol alırım
yağmurun türküsünde
çeviririm sayfalarını
vurur yüzüme sözcükler
Kimi kelimeler çiçek açar
kimileri kanatır
kimileri beni kalbimden ağlatır
Günün sonunda bir kitabın göğsüne yasladığımda başımı...




Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yağmurun türküsünde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmurun türküsünde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yağmurun Türküsünde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
21.12.2020 20:09:32
5 puan verdi
duygu ve anlam dolu nefis bir şiir daha dosttan bravo kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL