Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
CoşkunArslan
CoşkunArslan

Durum Özeti

Yorum

Durum Özeti

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

385

Okunma

Durum Özeti

Durum Özeti

İyice aşındı yalama taşı.
Davarlar sürekli yalıyor burda
Köşeyi döndü sürünün başı
Yandaşlar felaket çalıyor burda

Karayı AKlıyor kalemşörleri
Gerçeği saklıyor kalemşörleri
Uyandırmak zordur zihni körleri
Olan hep millete oluyor burda

Zam yağar soğandan ununa kadar
Vatandaş soyulur donuna kadar
Durmayacak bunlar sonuna kadar
Kiminin kasası doluyor burda

Kemik içinmidir onca telaşlar
İsabet edince attığım taşlar
Köpekler havlayıp ürmeye başlar
Üstüme itini salıyor burda

Madenleri elin oğlu işletsin
Ormanları kesip tümden yok etsin
Ihanet edenler yok olup gitsin
Sırtlanlar sürüye dalıyor burda

Yabancıya peşkeş fabrika tesis
Sermaye haçlıya siyona tahsis
Bu ne lahanadır bu nasıl perhis
Yerlilik sınıfta kalıyor burda

Coşkun Arslan

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Durum özeti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Durum özeti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Durum Özeti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL