Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sahbeyit
sahbeyit

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Yorum

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

( 2 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

456

Okunma

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

sokağa çıkma yasağı ilan edildi yine
olsun
seni düşünmek
seni sevmek
sana şiir yazmak yasak değil ya...

varsın kapansın sokakları bu şehrin
varsın caddelerde beklesin polisler
kapansın kepenkleri dükkanların
ben bir yıldızın ışığıyla düşerim
sokağına, camına...

varsın boş kalsın parkları
varsın sussun çocukların çığlıkları
dursun otobüsleri, dolmuşları
ben bir türküyle gelirim
kapına, pencerene

sokağa çıkma yasağı ilan edildi yine


FATİH ŞAHİN IŞIK
ŞAHBEYİT

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sokağa çıkma yasağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sokağa çıkma yasağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Bir Eflatun Ölüm
Bir Eflatun Ölüm, @bir-eflatun-olum
5.12.2020 13:07:33
“Evde sev Türkiye”:)
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
4.12.2020 19:58:10
5 puan verdi
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL