Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
KeLeBeK EtKiSii
KeLeBeK EtKiSii

YELKENLER FORA

Yorum

YELKENLER FORA

( 12 kişi )

7

Yorum

19

Beğeni

5,0

Puan

2551

Okunma

Bu şiiri okuyabilmek için üye olmalısınız.
Şiirin sahibi eklediği şiirin yalnızca site üyeleri okuyabilir seçeneğini işaretlediği için şiiri okuyamazsınız.
Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (12)

5.0

100% (12)

Yelkenler fora Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yelkenler fora şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YELKENLER FORA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire yapılan yorumları okuyabilmek için üye olmalısınız.

Şiirin Şiirin sahibi eklediği şiirinin yalnızca site üyeleri okuyabilir seçeneğini işaretlediği için şiire yapılan yorumları göremezsiniz.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL