Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
barış-istan
barış-istan

az daha gizlenirse cinlere karışacak

Yorum

az daha gizlenirse cinlere karışacak

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

560

Okunma

az daha gizlenirse cinlere karışacak



az daha gizlenirse
cinlere karışacak adam var
görüş, fikir, amaç
acaip mechul
anca sloganda çıkar
belli belirsiz..

internet böyle etti işte insi

internet mi inad mı?

hakka diyeceksin
bir bismillah daha
başta da euzü


....



Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Az daha gizlenirse cinlere karışacak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Az daha gizlenirse cinlere karışacak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
az daha gizlenirse cinlere karışacak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL