Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Murat Ballı
Murat Ballı

HER ŞEYE RAĞMEN

Yorum

HER ŞEYE RAĞMEN

( 4 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

587

Okunma

HER ŞEYE RAĞMEN

Sevgilim
Yazmaktan başka bir gücüm yok
Sana yazıyorum
En olmazındayım ömrümün
Çit çıksa uyanacak
Keder nöbetçileri
Bizi önce biz üzdük
Sonra diğerleri

Ve biz her şeye rağmen
Tuttuk söz verdiğimiz gibi ,
Aklımızda kalbimizde isimlerimizi .
Kelimeler sakladık
Sustuk biz olana kadar
Konuşmadık ,
Kara yazıldı alnımıza
Savrulduk
Başka diyarlara uçan
Göçmen kuşlardık
Ama ; yılmadık
Sevdik
Her şeye rağmen.

Yüzümde bıraktığın iz
Hala duruyor
Bir gülüşünle açtığın yara
Kılıç gibi derin ,
Ve sen sevgilim
Ömrümün kara sevda
Katilim olduğunu bilmeden
Seviyorsun beni
Sev sevgilim
Her şeye rağmen sev
Zaten yaşamaz ruhum
Yokluğunda
Ben senin için savaşıp
Esir düşen
Yalnız bir askerim
Assınlar kurşuna dizsinler
Asla duyamayacaklar
Sana ihanetimi
Bedeline razıyım
Dağlasalarda yüreğimi
Her şeye rağmen
Seviyorum seni .

Murat BALLI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Her şeye rağmen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her şeye rağmen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HER ŞEYE RAĞMEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Erkan Cem Arslan
Erkan Cem Arslan, @erkancemarslan
1.11.2020 22:28:00
Dost şair, aşkın sonsuzluğunu ele alan şiiriniz çok etkileyici geldi bana. Tane tane anlatıyor aşkını şair. Her şeye razıyım diyor. Çok da içten söylüyor her şeyi.

Keyifle okudum.

Selam ve saygılarımla esenlikler dilerim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL