Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
seaist
seaist

YAĞMURLAR YAĞDI ÜZERİME

Yorum

YAĞMURLAR YAĞDI ÜZERİME

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

448

Okunma

YAĞMURLAR YAĞDI ÜZERİME

Yağmurlar yağardı üzerime.
Kalabalık şehirlerin çıkmaz sokaklarında.
Sensizde olabilirdim dediğim bir anda.
Sen çıka geldin geldin karşıma...

Oysa baharların habercisi gibi,
Sandımki güzel haberlerle çıktın karşıma.
Daha olgunlaşmamış duygularımda,
Mısralarımı yazdığım kişi sandım.
Cevabını veremediğin zamanlarında,
Üstüne alındın kandım…

Birde baktımki, yine yoksun yanımda.
Üstümde sokak lambalarıyla,
Yürüyorum düşler sokağıma.
Yine yoksun sensiz geçirdiğim,
Yine bir sabahımda…

Yağmurlar yağdı üzerime.
Yüzümü çevirdim gökyüzüne.
Belki bir umudumda gökyüzündeydi,
Gökten gelen sen değilde kimdi?
Gökten gelen meleklerim miydi? ... ( DeN!Z )

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yağmurlar yağdı üzerime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmurlar yağdı üzerime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAĞMURLAR YAĞDI ÜZERİME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL