Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
munır
munır

öyle olsun ki;

Yorum

öyle olsun ki;

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1218

Okunma

öyle olsun ki;



öyle bir yer olsun ki;
hem yakın gözden uzak
gitmelisin çabucak
gölgeler görülmeli

öyle bir yer olsun ki;
ne soğuk nede sıcak
açsın dallarda bahar
sonsuz sevimiz kadar

öyle bir aşk olsun ki;
içine kuşlar konsun
içinde kuşlar,kuşlar
kuşlar gönülde uçsun

öyle bir yer olsun ki;
o son durulan durak
sen başımda bir çınar
ben gözlerinde pınar
aksın çağıldayarak

işte açsın gözyüzü
o zaman yedi katı
güldürdün sizi bizi
öyle bir son olsun ki;
yeni başlıyor gibi.



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öyle olsun ki; Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle olsun ki; şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
öyle olsun ki; şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Guldane Dal
Guldane Dal, @guldanedal
22.7.2008 10:17:17

öyle bir şiir olsun ki
içinde aşk olsun
öyle bir şair olsun ki
bunu çok güzel yazsın

çok güzeldi şiiriniz, sevgilerimle munır ...

ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
22.7.2008 08:35:23
Yüreğine sağlık

Selamlar,saygılar
cosari
cosari, @cosari
22.7.2008 06:55:21
Kaleminizden çok güzel bir şiir okudum şiir dostum. Kutlarım kaleminizi. Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL