Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
lunates8
lunates8

Her şey ancak

Yorum

Her şey ancak

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

431

Okunma

Her şey ancak

Her şey ancak bu kadar kolay ve bu kadar zor olabilirdi
Tüm bunların, tek bir çizgiyle ayrılıyor olması
Ve benim bir kalbin ritimi gibi dalgalanıyor olmam
Ancak bu kadar alay edebilecek olabilirdi
Her şeyi durdurabilirdim,
Oyunu bitir tuşunu bulabilirdim,
Eğer ben veya benim gibilerin 120 günü
Adlı belgeselde olsaydım
Ama her şey biraz farklıydı
Çok alışılagelmiş ama farklıydı
Üstelik çizgi bendim;
Durup durup dalgalanan...
Ve bir şeyler yapmak yerine
Açıkçası hikayenin sonunu merak ettim
Her şey bu kadar küstahca olabilirdi ancak
Bu kadar doğal,
Her şey ancak bu kadar iğrenç olabilirdi,
Bu kadar gerçek...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Her şey ancak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her şey ancak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Her şey ancak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL