Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
evren ve ben
evren ve ben

BİR İNSAN KENDİ MELEĞİ ŞEYTANI

Yorum

BİR İNSAN KENDİ MELEĞİ ŞEYTANI

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

447

Okunma

BİR İNSAN KENDİ MELEĞİ ŞEYTANI

BİR İNSAN KENDİ MELEĞİ ŞEYTANI
CALLADI KATİLİ OLA BİLİR
OLMAZ OLMAZ DEMEMEKLAZIM
YAŞADIĞIMIZ BU ALEMDE HERŞEY OLA BİLİR
GECE GÜNDÜZE GÜNDÜZ İSE GECEYE ERİŞEMEZ
HER İKİSİDE PEŞİ SIRA GELİR
YAŞADIĞIMIZ HAYATTA BÖYLEDİR
BİR GÜN SEVİNİR BİR GÜN AĞLARIZ
SAAT SAATİNE UYMAZ İNSANIN HAYATI
HAYATIN BİRER PARÇASIYIZ
VARLIĞIMIZ YAPA BİLECEĞİMİZ
OLUMLU OLUMSUZ TAVIRLARA HAREKETLERE BAĞLI
SÖZÜN ÖZÜ KENDİNİZE VE ETRAFINIZA KARŞI
NESİNİZ SEN BİR MELEKMİ YOKSA BİR ŞEYTANMI

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir insan kendi meleği şeytanı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir insan kendi meleği şeytanı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR İNSAN KENDİ MELEĞİ ŞEYTANI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL