Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Erkan Yücel
Erkan Yücel

GELMEM SENİNLE

Yorum

GELMEM SENİNLE

( 2 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

658

Okunma

GELMEM SENİNLE

Bir zalim sevmişim, bıktım yeminle
Tükettin ömrümü, öfkeyle, kinle
İstersen sürünüp, aşkımdan inle
Yalvarıp, gel desen, gelmem seninle

Git, benden uzak ol, Allah’a yakın
Ne olur, hiç çıkma karşıma sakın
Süslenip, en güzel tavrını takın
Bir günü harcamam, gelmem seninle

Yıldızlar toplasan, tutup semadan
Deryalar çıkarsan, bir damla sudan
Gözlerim mest olsa, yansa nurundan
Zulmete razıyım, gelmem seninle

Çölümde su olsan, kışımda güneş
Kalsan da âlemde bana tek sen eş
Cenneti verseler yanında beleş
Affetsin Allah’ım, gelmem seninle...

Erkan Yücel




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gelmem seninle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelmem seninle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELMEM SENİNLE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
14.9.2020 17:06:33
5 puan verdi
Sitem de olsa güzel şiirdi
Yüreğine emeğine sağlık usta
_______________________Selamlar
AYDINK
AYDINK, @aydink
14.9.2020 15:34:42
kızınca böyle oluyor elbette
kutlarım
selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL