Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Onur Altınok
Onur Altınok

Bu Ne Veda Ne Elveda

Yorum

Bu Ne Veda Ne Elveda

( 1 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

564

Okunma

Bu Ne Veda Ne Elveda

Bu Ne Veda Ne Elveda

Oysaki,
Kıyamazdım Ona
Hani Rüzgar Değse Eline
Ben Dökülürdüm Dizlerine

Şimdi,
Ayak Bileklerine Dolanan
Rüzgardan Öpüyorum
Hoşçakal Canımın içi
Hoşçakal İki Gözümün Çiçeği

Onur Altınok

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bu ne veda ne elveda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu ne veda ne elveda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu Ne Veda Ne Elveda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DÜŞLER SIĞINAĞI
DÜŞLER SIĞINAĞI, @dusler-siginagi
13.9.2020 19:50:24
5 puan verdi
kutluyorum cani gönülden
harika
selam ve sevgiler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL