Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
cu
cumhur

HİKÂYELİ GENCMIS ZAMAN...

Yorum

HİKÂYELİ GENCMIS ZAMAN...

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

522

Okunma

HİKÂYELİ GENCMIS ZAMAN...

Göçer gider gönlünden aşk
Sen evinde misafir kalana
Elde tasvir etmeye muhtaç
Birkaç garip korkulamalar
Filme aktaramazken
Makara yanlışı olmuş
Yazlık sinema acıları
Bir yaz daha yakarken
Ajandadan silinen hayat
Kendi gürültüsünü çeker
Hikâyeli gençmiş zaman
Dur kalbim yine yaş var
Yine yanaşacak bir aşka neden
Fark ettiğini farkına varırken konuşacaksın
Aynıysan eğer;
Ayrılacaksın;evin bir odasından...

26.08.2020/ESKIŞEHIR


Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hikâyeli gencmıs zaman... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hikâyeli gencmıs zaman... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİKÂYELİ GENCMIS ZAMAN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
28.8.2020 19:19:30
5 puan verdi
Dur kalbim yine yaş var
Yine yanaşacak bir aşka neden
Fark ettiğini farkına varırken konuşacaksın
Aynıysan eğer;
Ayrılacaksın;evin bir odasından...

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL