(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yüregim durgun isyana yakin Aglarsam dostlar beni birakin Teselli etmeye calismayin sakin Aglayan gözler benim degilmi.. allah ağlatmasın hep gül ve şiir yaz kutlarım
Olmeye gidersem birakin gideyim Bir borcum var Allaha onu ödeyim Sebebi ne derse O nu söyleyim Can siz kalsin beden benim degilmi..
yurt dışından yazdığınız için klavyeden kaynaklanan bazı harfler var ama önemi yok bunun tabii anlıyabiliriz lakin kafiyelere biraz daha gayret göstermelisiniz selamlarımla
Bizler sizlerin siirleriyle buyuyup onlarla tat almayi ogrendik, turkceyi ogrenmek maalesef bizlere nasip degilmis, yaza ciza, okuya okuya, sora sora bir seyler cabaladik. gun gelir nasipse guzel dizelerle karsiniza cikarim, yorumun icin tskler. Illaki bir dahaki ekledigim siirde onem verecegim..
Bizler sizlerin siirleriyle buyuyup onlarla tat almayi ogrendik, turkceyi ogrenmek maalesef bizlere nasip degilmis, yaza ciza, okuya okuya, sora sora bir seyler cabaladik. gun gelir nasipse guzel dizelerle karsiniza cikarim, yorumun icin tskler. Illaki bir dahaki ekledigim siirde onem verecegim..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.