Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mem-o
mem-o

Tanrı dedi ki

Yorum

Tanrı dedi ki

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

697

Okunma

Tanrı dedi ki

Tanrı dedi ki

Tanrı,

ben bir tanrı olarak, evet ben Tanrıyım. Güneşi, suyu, havayı ve sonra insanı da ben yarattım. O kadar çok şeyler yarattım ki, onları kontrol edemedim sonra. Şimdi bakıyorum da, bu kadar karmaşık yarattıklarıma, pişmanlık da duyuyorum artık. Nasıl oldu da dikkatsizce şu insanı yaratmışım. İleride bu insanın bütün canlılar için bir tehlike olacağını bilemedim. Malesef, insan hem kendini hem de ama çevresini yok edecktir. Bundan kurtulması mümkün değildir. O kendini yok etmeye ayarlanmıştır.

Bir de, bu tanrılığımı ve yaratıcılığımı kim verdi bana, bu gücü neden bana verdiler. Anlamadım. Ben bu insanlara ve onların insanlığına katlanamadım, bu yüzden terkettim her şeyi. Sarathustra ya anlatmıştım bunları...Saratustra iyiydi o tanrılığa önem vermiyordu. Güneş su ve ateş ona yeterliydi.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tanrı dedi ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tanrı dedi ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tanrı dedi ki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL