Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
SinanKARAKAŞ
SinanKARAKAŞ

Ne Sen Dayat Fikrini

Yorum

Ne Sen Dayat Fikrini

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

400

Okunma

Ne Sen Dayat Fikrini

Ne ben sana dayatayım, ne sen dayat fikrini,
Herkes özgürce yaşasın, fikrinde ki zikrini,
İnsanlık ortak paydamız, müşterek varlığımız,
Herkes kendi temizlesin, zihninde ki kirini.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ne sen dayat fikrini Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne sen dayat fikrini şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne Sen Dayat Fikrini şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
28.5.2020 09:22:41
5 puan verdi

Ne ben sana dayatayım, ne sen dayat fikrini,
Herkes özgürce yaşasın, fikrinde ki zikrini,
İnsanlık ortak paydamız, müşterek varlığımız,
Herkes kendi temizlesin, zihninde ki kirini.

Güzel bir dörtlüktü beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL