Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş

kAPIYI ÇALDI ÇALACAK

Yorum

kAPIYI ÇALDI ÇALACAK

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

481

Okunma

kAPIYI ÇALDI ÇALACAK

kAPIYI ÇALDI ÇALACAK



son tutunduğum dalım
umudum
baharım
upuzun masalım
uykular biter
düşlere karışır
düşümde bayram gelir
kırmızı rugan pabuçlarıyla
çocuk çocuk adımlar
kaburga kafesim meskenidir
bitmez düşü günü gecesi
voltaya çıkar
elinde elma şekeri
birde topacı
yüzünde astığı
pembe düşü
volta atar
arada çocuk ayaklarıyla hoplar
sek sek
yüreğim kabarır
sahi derim
bayram sabahı
kalk hazırlan
kapıyı çaldı
çalacak...

Sibel Karagöz

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kapıyı çaldı çalacak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kapıyı çaldı çalacak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kAPIYI ÇALDI ÇALACAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL