Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Zihni derin
Zihni derin

NERELERDESİN YARİM

Yorum

NERELERDESİN YARİM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

781

Okunma

NERELERDESİN YARİM

NERELERDESİN YARİM

NERELERDESİN YARİM
Ben yolumu kaybediyorum
Seni her zaman arıyorum
Yarim sana özlem duyuyorum
Güneş gibi kayboluyorum

Volkanlar gibi kaynıyorum
Bulutlar gibi göçüp gidiyorum
Kendimi dağa taşa vuruyorum
Ben umudumu kaybediyorum

Haydi gel yarim bekliyorum
Ben artık takatsız kalıyorum
Senden bir haber bekliyorum
Ben artık bittim gidiyorum
Yazan:Zihni DERİN
12.05.2020

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nerelerdesin yarim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nerelerdesin yarim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NERELERDESİN YARİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL