Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

KUŞLARI BEN ÖLDÜRMEDİM

Yorum

KUŞLARI BEN ÖLDÜRMEDİM

( 6 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

752

Okunma

KUŞLARI BEN ÖLDÜRMEDİM

KUŞLARI BEN ÖLDÜRMEDİM


Bir yanım
Dağların ayazında
Bir yanım
Deniz gibi siyah
Ve kalbimde ki yakamozlar
Denizine küs


Jilet gibi
Kesiyor zaman göz yaşlarımı
İçimde suskun şekilde ağlıyor aşk
Darmadağınık herşey


Ateşlerim
Bana lanet okuyor
Can boş
Birşeyler dokuyor
Günlerden
Yine hüzün
Yine kan


Tamamdır
Güzel birşey yok artık
Selam yolayacağın da
Alacağında kimseciklerin yok
Ve tüm kuşlar
Ölü aşkın ardından matemde


Acıların sürüsü
Beni sever
Sevgiler zerredir artık
Ağız da zehirdir
Umut









09 Mayıs 2020
Erdemli saat:19.45

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Kuşları ben öldürmedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kuşları ben öldürmedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KUŞLARI BEN ÖLDÜRMEDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülce Şeren
Gülce Şeren, @gulceseren
9.5.2020 22:19:23
5 puan verdi
Biraz karamsar olmuş ama güzel...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL