Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE

Titreyince Gönül Evim

Yorum

Titreyince Gönül Evim

( 6 kişi )

3

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

464

Okunma

Titreyince Gönül Evim

Titreyince gönül evim
sen sesimi duyanımsın
bunca çirkin günahımı
gece gündüz yuyanımsın

ahı flgan eder dilim
öylesine garlp kulum
Rahman Rahman der dururum
dertlerimin ortağısın

seni bildim seni sevdim
yoluna başımı serdim
tevhide gönlümü verdim
ol şu kalpde mihmanımsın..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Titreyince gönül evim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Titreyince gönül evim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Titreyince Gönül Evim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
5.5.2020 13:16:15
5 puan verdi
Harika bir sesleniş çok güzel bir şiir. Kutlarım sizi.
Yüreğinize gönlünüze sağlık.

Selâmlar sevgiler.



DÜŞLER SIĞINAĞI
DÜŞLER SIĞINAĞI, @dusler-siginagi
5.5.2020 09:29:57
seni bildim seni sevdim
yoluna başımı serdim
tevhide gönlümü verdim
ol şu kalp de mihmanımsın

harika
tebrikler
yüreğine ömrüne sağlık
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
5.5.2020 09:00:53
5 puan verdi
gönül coşmuş
sevda daim olsun
kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL