Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

hadi dokun bana

Yorum

hadi dokun bana

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

563

Okunma

hadi dokun bana

hadi dokun bana

hadi dokun bana

gir tenime melegim
yak kül et beni
benzini dök alev alsın
sönmesin ateşimiz
gir koynuma benim
hadi dokun bana

bir saniyemiz boş geçmesin
suyundan ver kana kana içeyim
bog beni teninde hep orada kalayım
yakma ışıkları biz yanlım onların yerinre
hadimizi aşalım bu gece senle
sevişelim sınırsızca doyasıya
yaklaş hadi dokun bana

22 30 02 02 2017

şiir:Mustafa seven kalp

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hadi dokun bana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hadi dokun bana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hadi dokun bana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL