Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
se
sedat hünker

Hasret kaldım sevdigime

Yorum

Hasret kaldım sevdigime

( 8 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

691

Okunma

Hasret kaldım sevdigime


Nice gibi bir gün sevip
Hasret kaldım sevdiğime
Bir zamanlar her gün sevip
Hasret kaldım sevdiğime

İzlerini yaşıyorum
Gözlerini yaşıyorum
Sözlerini yaşıyorum
Hasret kaldım sevdiğime

Uykum gözde kaçar hala
Dusu bana saçar hala
Bende yare açar hala
Hasret kaldım sevdiğime

Yüreğimde kozluyorum
Yollarını gözlüyorum
Seviyorum özlüyorum
Hasret kaldım sevdiğime

Bedenimde canım olur
Damarımda kanım olur
Viran gibi yanım olur
Hasret kaldım sevdiğime

Dolduramam bende yeri
Bana dolar ilham peri
Benden döker ecel teri
Hasret kaldım sevdiğime

Sedat hunkar
Karamecnun
Cennetiler cennet Hızır kul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Hasret kaldım sevdigime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasret kaldım sevdigime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hasret kaldım sevdigime şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
27.2.2020 00:18:24
5 puan verdi
buram buram özlem tüten müstesna bir şiir.
tebrikler ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL