Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Selami Sagir
Selami Sagir

YAŞLI GÖNLÜM..

Yorum

YAŞLI GÖNLÜM..

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

690

Okunma

YAŞLI GÖNLÜM..

YAŞLI GÖNLÜM..
Dirseklerimi dizlerime dayayıp
Başimi avuçlarımın arasina aldım
Yaşli bir adamim şimdi
Oldugum yerde kıpırdamaya çalişiyorum
Önümde ki koca yükü oynatabilir miyim?
Birde korkmadan konuşmaya çalişiyorum
Tüm bedenim gerginlikler sızlıyor
Şimdi
Yüzüm de bir kaç günlük kırlı sakal
Yorgunluk kapanmış göz kapaklarıma
Yeşil derin kuyular gibi bakiyor
Hangi aşk?
Lanet olsun
Seni bu kadar severken
Nasil
Bunu sen anlamiyorsun?
15 Şubat 2020
Selami Sagir..

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yaşlı gönlüm.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşlı gönlüm.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞLI GÖNLÜM.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL