Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

NASİP DİYOR SUSUYORUM

Yorum

NASİP DİYOR SUSUYORUM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1594

Okunma

NASİP DİYOR SUSUYORUM

NASİP, DİYOR SUSUYORUM

Kalp cazır cayır yanıyor
’Nasip’ diyor, susuyorum
Kızılcık şerbeti değil
Sürekli kan kusuyorum.

Mutluyum ben belki sözde
Kim ne bilir, ne var özde?
Bakma tebessüme yüzde
Ben ruhumu asıyorum.

Dinmiyor bu yürek sızım
Hem de nasıl, sızım sızım
Belli ki biraz arsızım
Hep kendimi kasıyorum.

İSMAİL MALATYA 26/01/2020-İSTANBUL

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nasip diyor susuyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasip diyor susuyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NASİP DİYOR SUSUYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL