Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail Esiner
İsmail Esiner

Birde Rüyada Kalan Yanım

Yorum

Birde Rüyada Kalan Yanım

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

514

Okunma

Birde Rüyada Kalan Yanım

Birde Rüyada Kalan Yanım

Hayal oldu her mevsim
Düşlerde kaldı tüm günahlarım
Yaşanmışlığımla her zaman, kendimi yaşadım
Giden her güneşin ayazı oldu yalnızlığım
Kol kola sokaklarda dolaşan bir ben vardım
Birde rüyalarda kalan yanım

Uzakların bitmiş halleri
Gidenlerin gelmeyen gidişleri
Sırra kadem basmış geçmişliğin
Yokluğuyla giden hayalleri
İsmail Esiner

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Birde rüyada kalan yanım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Birde rüyada kalan yanım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Birde Rüyada Kalan Yanım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL