Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail Esiner
İsmail Esiner

Yıldızlı Bahçeyi

Yorum

Yıldızlı Bahçeyi

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

408

Okunma

Yıldızlı Bahçeyi

Söyler misin?
Kaç mevsim kaldım
Senin
Gözlerinde

Hayalim
Hala yaşıyor mu?
O mahur bestelerin
Aşk dizelerinde

Bıraktın mı?
Yoksa
Her şeyi
Yaşadığın gökyüzündeki
Yıldızlı bahçeyi
İsmail Esiner

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yıldızlı bahçeyi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıldızlı bahçeyi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yıldızlı Bahçeyi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HÜLYA CEPNİ
HÜLYA CEPNİ, @hulya-cepni
28.12.2019 16:02:32
5 puan verdi
güzel bir şiir okudum yüreğine kalemine sağlık üstad nice güzel şiirlere
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL