Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Sabriuysal
Sabriuysal

Uzun zaman sonra

Yorum

Uzun zaman sonra

( 5 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

628

Okunma

Uzun zaman sonra

Meleğim, gelir diye beklerken
Hayallerime, tutsak olmuşum
Bana gerçeği, soylemedin sen
Hayatın, içinde kaybolmuşum

Bir haber, vermeden terkedip gittin
Aramızda, sevgi ,bumuydu böyle
Ayrılık haberi, vermeden gittin
Dogruyu söyluyom, belkide böyle

Bir haber, vermedin düşünüyordum
Bir bilsen , ne kadar kızmıştım sana
Her geçen gün , isyan ediyordum
Bir mektup yazıdın, uzun zaman sonra

Sabri uysal
28 12 2019

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Uzun zaman sonra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzun zaman sonra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uzun zaman sonra şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
28.12.2019 18:02:39
5 puan verdi
Güzeldi şiir kutluyorum
Yüreğine emeğine sağlık
________________________________Saygılar
UNALAN
UNALAN, @unalan
28.12.2019 01:42:59
5 puan verdi
Güzel bir şiirdi kutlarım
selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL