Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Keyhar
Keyhar

Öğreti II

Yorum

Öğreti II

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

760

Okunma

Öğreti II

Öğreti II

Gün batımını seviyorsun sen
Bilmez misin arkasından karanlık gelir
Gün doğumunu sevseydin sen
Önce günün aydın olurdu
Sonra gözün, gönlün

Gözlerin bulut yüklü
Gözkapaklarının ağırlığı bundan
Haykırışın geceden dahi sessiz
Çünkü herkes uykuda

Sabaha ne umuyordun ki
Yorgunluk kaldı geceden
İstemeyene ne verebilir ki gün
Ancak rahatsızlık verir
Işığı süzülürse pencereden

Kalk, uyan, yıkan, giyin
Yeni bir başlangıç için sevin
Bakışların değişirse
Gördüklerin güzelleşir, ruhun iyileşir

|Keyhar

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Öğreti ıı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öğreti ıı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öğreti II şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL