Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
molilaz
molilaz

Tatlı Yazların Sarhoşluğu

Yorum

Tatlı Yazların Sarhoşluğu

0

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

694

Okunma

Tatlı Yazların Sarhoşluğu

ellerimi ellerime değdirip devam ediyorum hatırlamaya
ne zamanı kurcalayan bir aşkımız var artık
ne de bir umut ışığı karanlığın kalbinde
tatlı hüzünlerden bahsetmek için

bir daha yalan yutmaz bahçemiz olmayacak
bütün ardışık serüvenler içi içe şarkı söylese bile
denk gelmeyecek mutluluğun kolları
tatlı yazların sarhoşluğunu kavramaya

biz bize bir kaç adım atıp
teselli ediyoruz aynalarda kendi yüzümüzü
biri düşüp yoruldum diyor
birisi de uykusuna yenilip terk ediyor kavuşmamızı

ah
susup dinlemek
ve yok olmak için
son satırlarını saçmalayan şaire
tebessüm eden yaygaracıların ağzında
kayboluyor küçük buluşmalarımız
ağlamaya kalmadan sızdırıyor göz yaşlarını labirent.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Tatlı yazların sarhoşluğu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tatlı yazların sarhoşluğu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tatlı Yazların Sarhoşluğu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL