Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
mustafa-sadık
mustafa-sadık

BİR SEVGİ İSTİYORUM

Yorum

BİR SEVGİ İSTİYORUM

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1271

Okunma

BİR SEVGİ İSTİYORUM

Gurbet ellerde kalmışım yalnız
Ne arayanım var nede soranım
Hergün çilekeş geçiyor ömrüm
Yüzümü gülecek BİR SEVGİ İSTİYORUM


Arkadaş gurbet elin kâhrı zordur çekilmez
Yaban ellerdeyim yardanda haber gelmez
Hiçbir dost yokki buralarda yüzüm gülmez
Yüzüme gülecek BİR SEVGİ İSTİYORUM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir sevgi istiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir sevgi istiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR SEVGİ İSTİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nermin Aydın
Nermin Aydın, @nerminaydin
22.8.2008 05:03:21
Ah hep isteriz de -O -sevgiyi güzeldi sevgiyle kalın...
MorMavi
MorMavi, @ay-nur
8.7.2008 09:48:50
Kısasından, özünden, güzel dizelerin şairini kutlarım. Saygıyla, sağlıkla kalın...
gurulugenc
gurulugenc, @gurulugenc
24.6.2008 17:12:36
çok hoş dizeler yüreğinden böyle şiirler eksik olmasın
mehmetfaruk
mehmetfaruk, @mehmetfaruk
24.6.2008 11:51:18
Tebrik eder selamlar sunarım.
gece gözlüm
gece gözlüm, @gecegozlum
24.6.2008 10:38:19
tebrikler hoş dizeler kaleminiz daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL