Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
barış-istan
barış-istan

hakikat işitilecek bir şey

Yorum

hakikat işitilecek bir şey

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

555

Okunma

hakikat işitilecek bir şey


mana alanı büyümeden
ne desek yalan
tuhaf acaib
çün onunla anlaşılır
dünü gün
memnunsa herkes
meşgul
açılmaz düğüm
kabuli hak
rahatsızlarındır
taharriyi hakikat
aşıkların

çün hakikat
yapılacak degil
işitilecek bir şey
her daim

..........



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hakikat işitilecek bir şey Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hakikat işitilecek bir şey şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hakikat işitilecek bir şey şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Uranussakini
Uranussakini, @uranussakini
2.9.2019 23:09:24
5 puan verdi
Çün hakikat gonca açtı,manâya yüzümüz kızardi hicabindan..
Çok guzel dizeler,dert gormeyiniz..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL