Hayata yeniden başlasaydım, saniyelerin nabzını tutardım. (dostoyevski)
adoniszeus
adoniszeus

aşklar şeytan

Yorum

aşklar şeytan

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1138

Okunma

aşklar şeytan

gözyaşıma gömdüm mısralarımı
her birini bıraktım toprağa
hepsi birer deprem,lanet
ölüm bitti topraktan
kapkara bir orman
aşklar yetişti saklı karanlığında
hepsi birer şeytan....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşklar şeytan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşklar şeytan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşklar şeytan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
22.6.2008 19:21:31
Nasıl bir şey. Olur mu ? Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL