Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
arifi
arifi

UNUTMAZDIM ADINI KADINIM!

Yorum

UNUTMAZDIM ADINI KADINIM!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

880

Okunma

UNUTMAZDIM ADINI KADINIM!

Unutuyorum kadınım;
Unutuyorum gözlerini!

İnan, acıtmıyor artık,
Dudağınla söylenmiş
Dudağımdaki, kanayan sözlerin.

Ana kelimesinin anlamı kadar,
Vefalı olsa idi,
Bendeki kadınlığın;

İnan koymazdım adını: (kadınım)



Vallahi billahi,
Anamın ak pak sütü gibi…

Velhasıl,
Unutmazdım, tadını!


Arifi


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Unutmazdım adını kadınım! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutmazdım adını kadınım! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTMAZDIM ADINI KADINIM! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
beklenensin
beklenensin, @beklenensin
20.6.2008 23:20:35
Tebrikler. Güzel bir eser okudum. Saygılarımla.............
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL