Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
rafettinayvaci
rafettinayvaci

HAYAT BAZEN

Yorum

HAYAT BAZEN

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

735

Okunma

HAYAT BAZEN

HAYAT BAZEN

Hayatın zorluklarıyla mücadele ediyorum
Ruhumu geliştiriyor, besliyorum
Emek verip kendimi seviyorum
Allah’ıma şükrediyorum
Yaşamım kutsaldır benim
Kendimi seviyorum Kendime değer veriyorum
Allah’ıma şükrediyorum
Benim için sağlık önemlidir
Sağlığım olmazsa hayatın tadı olmaz
Hayattan haz alamam
Sağlığımın değerini biliyorum
Hayatımı stressiz yaşıyorum
Allah’ıma şükrediyorum
Hayat bana bazen iyi davranıyor
Bazense acımasız
Sahip olduğumuz herşey için
Allah’a şükrediyorum
Her zaman Allah’ıma sığınıyorum
Artık yeter diyorum
Kendime fırsat veriyorum
Samimi, dürüst güvenilir olmak için
Kendime söz veriyorum
Allah’ıma şükrediyorum

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hayat bazen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat bazen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAT BAZEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL