Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Gülseren kuddar
Gülseren kuddar

Kaybolan yıllar

Yorum

Kaybolan yıllar

( 4 kişi )

2

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

1010

Okunma

Kaybolan yıllar

Kaybolan yıllar

Niye gözlerim benden kaçıyor,
Boğazımda düğümlenip çözülmeyen ne,
Sormak istediklerimle cümle kurulmuyor,
Keskin bıçak sırtı gibi geliyor şarkı sözleri
Birden olgunlaşmış gibi sarktım dallarımdan
Çürümeye yüz tutmuş , ham meyve gibiyim oysa,
Yeşil yapraklarını yakaladım sıkıca.
Mevsimsiz koparmayın ne olursunuz,
Sakal bıyık misali şaşkınım,kararsızım
Dönülmez akşamlar ve sabahlardayız,
Yollar uzamasın , unutun gitsin kapansın sayfalar,
Sorular sormasın artık kaybolan yıllar.
15/062019
Yalova

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kaybolan yıllar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaybolan yıllar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kaybolan yıllar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ik
ikez, @ikez
29.7.2019 15:02:19
çok güzel yürgine saglık
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
30.6.2019 07:35:43
Şiir dostu;

Çok iyi bir konu ve harika bir anlatım…
Canı gönülden kutlarım...

....................................Saygı ve selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL