Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
se
sedat hünker

Yıllar oldu dönmedin sen

Yorum

Yıllar oldu dönmedin sen

( 4 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

487

Okunma

Yıllar oldu dönmedin sen

Veda Edip bir gün gittin
Yıllar oldu dönmedin sen
Duslerimde sanma bittin
Yıllar oldu dönmedin sen

Yollarına bakıyorum
Gözümden yaş akiyorum
Sana aba yakıyorum
Yıllar oldu dönmedin sen

Bana hasret doluyorsun
Yarım uykum oluyorsun
Beni sevgi buluyorsun
Yıllar oldu dönmedin sen

Doguyorum dönüp yala
Şarkımızi çala çala
Bekliyorum seni hala
Yıllar oldu dönmedin sen

Sedat hunkar
Karamecnun
Cennetiler cennet Hızır kul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yıllar oldu dönmedin sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıllar oldu dönmedin sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yıllar oldu dönmedin sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sadık KARADEMİR
Sadık KARADEMİR, @sadik-karademir
1.5.2019 16:55:18
Hüzünlü ama sevgi dolu mükemmel bir şiir olmuş kutlarım hocam
Emeğinize yüreğinize sağlık
Selamlar saygılar....
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
1.5.2019 00:35:12
5 puan verdi
Çok güzeldi, tebrikler.
Kutlarım sizi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL