Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
molilaz
molilaz

Sarılmanın İç Uyumu

Yorum

Sarılmanın İç Uyumu

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

653

Okunma

Sarılmanın İç Uyumu

o bunu bilmiyor aslında
bazen uyurken dudaklarına yanaşıp nefes alıyorum
uyandığında geniş ve anlamsız zaman parçasının
boşlukta sonsuzluğa yuvarlanması
tekrarlaması uzak bir ışığın önünde

ilk uyandığında sesler
değilde
değişen sevginin gölgesini düşürmesi
korkum kara bulut
kayboldu
ellerime bakıp yukarı doğru kaldırdım
tuhaftı
bana bir şeyler oluyordu

koltuklar halılar ve desenleri
ve küçük ayrıntıları ile zamanı bölen
ürpertilerin dudaklarımı dolgunlaştırması
şımarması
bu yüzdendi

geceler gündüzlerin üstünü örtü
sarılmanın iç uyumu
uykum
ben yine beni seviyorum.





Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sarılmanın iç uyumu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarılmanın iç uyumu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sarılmanın İç Uyumu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL