Yanında olmak varken ben sana hasretim Doyamadım sana içimi parçalıyor özlemin Hergün bir yara açılıyor yüreğimde Sen her an büyüyorsun kalbimde
Dünde yoktun bugünde yoksun Belki de artık hiç olmayacaksın Daha büyüyecek özlemin Daha çok yakacak sensizlik Ve ben daha çok özleyeceğim seni
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ne şans , özlenecek kadar sevilebilmek. Harika bir şiir olmuş, adeta özlem duygularının ifadesi. Seven ve özlenen yüreklere selam ve saygılar. Sevgi ve şiirle kalın.
Yanında olmak varken ben sana hasretim Doyamadım sana içimi parçalıyor özlemin Hergün bir yara açılıyor yüreğimde Sen her an büyüyorsun kalbimde yüregine saglık harika duygular bunlar insanın özlenecek kadar sevilmesi ne güzel herşey gönlünce olur inşallah hoşca ve dostca kal ARİF SÜMER
Dünde yoktun bugünde yoksun Belki de artık hiç olmayacaksın Daha büyüyecek özlemin Daha çok yakacak sensizlik Ve ben daha çok özleyeceğim seni ........................................... kutlarım gönlün meltem rüzgarlarına çarpsın başarılar
şiirin güzel anlamlı duygu yonunden ii ama ahenk yok şiirin insana verdiği o musikiyi duyamıyor insan ama guzel içten yazılmış bi şiir kalemıne yureğine sağlık..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.