Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İbrahim Taşdemir
İbrahim Taşdemir

Senin Eserin

Yorum

Senin Eserin

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

743

Okunma

Senin Eserin

Gece uykusuzluğum
Bitmeyen susuzluğum
En tatlı huysuzluğum
Hepsi senin eserin

Yüzümde soğuk rüzgar
Yüreğimde sonbahar
Gönlümde bitmez efkar
Hepsi senin eserin

Yaprak tutmayan dalım
Kuruyup solan gülüm
Sarpa dolanan yolum
Hepsi senin eserin

Üstüme çöken bir gam
Tüttü yine bu akşam
Sevdam, ah deli sevdam
Hepsi senin eserin

İbrahim Taşdemir
Beste : Ayzer Büyüker
Makam : Özgün

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Senin eserin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senin eserin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Senin Eserin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL